Home                                Produkten                               Aanbieding                             Contact   

  DuivenHondenPaardenKattenPluimveeKnaagdierenVogelsBenodigdheden  
 

Konijnen / Cavia's
Voer voor konijnen en AANVULLEND voer voor cavia’s dus vitamine C korrels apart bijvoeren en voldoende groente geven.

Schapen / Geiten
Geen varkensbrok aan schapen en geiten geven, vooral schapen zijn gevoelig voor het koper in het varkensvoer, hetzelfde geldt voor de likstenen. Wij verkopen nu ook grote likstenen van 20 KG met allerlei mineralen voor schapen, vooral goed voor drachtige en zogende ooien.

Paardenbezitters
De verkoop van voerwortelen begint weer in oktober. Het is WINTERPEEN en GEEN waspeen. Waspeen heeft een veel hoger vochtgehalte,dus lager droge stofgehalte dan winterpeen. Met winterpeen voert U dus veel minder water, dan met waspeen

Kattenbezitters
Controleer Uw kat regelmatig op vlooien. Niet alleen in de zomer, want na dit warme najaar kunt U ook in de winter nog vlooien aantreffen.

Hondenbezitters
Controleer Uw hond regelmatig op teken en luizen.

Kippenhouders
Let op bloedluis ( is een mijt eigenlijk ) Controleer het nachthok en als de kippen niet meer op stok willen gaan, heeft U misschien wel bloedluis. Het is een hardnekkige kwaal, de mijten kunnen wel meer dan 240 dagen zonder bloedmaaltijd. De mijten verblijven in het nachthok en " bewerken" de kippen dus in de nacht. Er zijn een aantal middelen te koop, maar er zal meerdere keren behandeld moeten worden.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 09:00-12.00 tot 13.00-17.30 uur
Zaterdag: 9:00 tot 12:00 uur